dilluns, 12 de novembre del 2012

Per què la Vaga del 14-N?‏

Per què una Vaga General?


La CGT convoquem Vaga General (VG) de 24 hores en tot l'estat espanyol pel dia 14 de novembre, alhora que també altres organitzacions, perquè el Govern, amb la seva política de retallades i reformes en drets laborals, en despeses socials, en salaris, pensions, Sanitat i Educació... està desmantellant els Serveis Públics i ens ha portat a una autèntica situació d'emergència social.

Aquestes polítiques han provocat que 6 milions de persones estiguin en atur, que el 52% de la joventut no tingui treball i hagi d'emigrar, que més de 700 mil persones hagin estat desallotjades del seu habitatge, que milions de persones estiguin en el llindar de la pobresa i que estiguin estafant a tota la població per pagar la seva crisi.

Una VG contra l'amnistia fiscal als defraudadors i contra els privilegis fiscals a les grans fortunes. Una VG perquè la crisi la paguin els qui l'han provocat, perquè es persegueixi penalment a els qui ens estafen.Qui estem convocats i convocades a la Vaga?


A la CGT concebem aquesta VG com una Vaga inclusiva i ciutadana que afecta a tota la població perquè totes i tots estem sofrint les reformes i les retallades: treballadors, aturats, joves, estudiants, pensionistes, desnonats, exclosos, amb papers o sense papers... tota la ciutadania.

La VG del 14 de novembre és una Vaga Laboral, una vaga dels i de les treballadores per aturar les empreses, els transports, els serveis, les comunicacions, les administracions i incloses les universitats públiques, és també una Vaga de Consum per atacar al capitalisme en la seva essència i redefinir el model desarrollista que està acabant amb la vida al planeta, així també una Vaga de Cures per tal de donar veu al treball domèstic i de cures, que no està reconegut ni amb drets ni amb garanties. El sistema econòmic i social es sosté gràcies al treball invisibilitzat que realitzem majoritàriament les dones i, malgrat no aparèixer als mitjans oficials, aporta i genera riquesa i benestar; així com una amplia Vaga Social per exigir el reconeixement dels nostres drets i llibertats, per canviar de model per un altre que beneficiï a la majoria de la població des d'una democràcia directa i participativa.


Fem de la VG del 14-N un crit de lluita per moltes i justes raons.
Fem de la VG del 14-N un clam unitàri en defensa dels serveis públics.
Fem de la VG del 14-N un dia històric en defensa de la universitat pública.

Pel 14-N t'esperem, per què ens sobren motius per fer VAGA GENERAL.

El 14-N a la UB podem unir els esforços de tota la comunitat universitària,
més enllà dels nostres matissos i de les nostres diferències.

Més informació a:

VÍDEO RESPIRA http://www.youtube.com/watch?v=8Y-H_KssDdk&feature=player_embedded

CONVOCATÒRIES MOBILITZACIONS http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8186

PER QUÈ CONVOCA LA CGT http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8044

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada