divendres, 13 d’abril del 2012

Demà dissabte, pels nostres drets i llibertats, a Pl Catalunya a les 12

Companya, company;
Els governs, de la Generalitat i de l'estat espanyol, estan aterroritzant a tota la classe treballadora amb les brutals i continus atacs en contra dels drets assolits en les darreres dècades dins del marc de l'anomenat "Estat del Benestar".

La seva cobdícia i prepotència no té límits. No sols fan el que volen fer-nos en el "sant nom" de la democràcia i el mal menor pel "nostre bé"; sinó que a més volen tractar de terroristes a tota la gent que s'engresqui en aixecar-se i cridar: Ja n`hi ha prou!

Ahir van ser uns estudiants empresonats sense cap prova de delicte, sinó que "amb pressó preventiva" per suposats futurs delictes imputables i inexistents. Demà pot ser qualsevol de nosaltres amb idèntics supòsits inventats per semblar el terror entre les gents indignades que sortim al carrer a expressar pacíficament el nostre malestar i rebuig.

Fem una crida universal a participar demà dissabte 14 d'abril en la concentració ciutadana en defensa dels drets i llibertats civils. Convoca la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) amb el suport de centenars d'ens i milers de persones a títol individual.
Demà dissabte 14 d'abril a les 12:00 hores a Plaça Catalunya (BCN)

Facebook Cgt UB https://www.facebook.com/profile.php?id=100003523059298
Blog Cgt UB: http://cgtub.blogspot.com.es/
Web Cgt UB: www.ub.edu/cgt/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada