divendres, 11 de maig del 2012

12M-15M: nosaltres també hi serem

Les classes populars estem patint directament les polítiques de reprivatitzadores i de retallades de drets laborals i socials. Treballadors/es amb i sense contracte, més o menys precaris, migrants i autòctons així com també les persones aturades, jubilades, estudiants, joves ..., totes hem vist com en els darrers anys, a l'empara de la crisi capitalista, les nostres condicions de vida i expectatives de futur han empitjorat ràpidament i de manera acusada.

Durant aquest temps, i de manera especial en el darrer any, hem estat sortint un dia i l'altre al carrer. Hem ocupat places i hem fet vagues. Hem alçat la veu reclamant una sortida a la crisi a favor de la majoria de la població i no a favor dels propietaris del capital, que encara avui segueixen rebent quantitats ingents de diner públic en forma de rescat als bancs, subvencions a grans empreses i amnisties fiscals. La més recent, ha estat la vaga del 29 de març, on milions de treballadors/es, aturats/des, joves i pensionistes a tot l'Estat vam plantar cara a la cruel política econòmica del govern central.

La Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya aplaudim les iniciatives previstes pels dies 12 a 15 de maig a diferents viles i ciutats. La defensa d'una societat més justa, amb igualtat econòmica i de drets i lliure de qualsevol forma d'opressió té una continuació en aquestes jornades de lluita que, esperem, serveixin per convertir la protesta en la construcció d'alternatives.

Per tot això, us animem a tots/es a difondre les convocatòries dels dies 12-15 de maig, a participar-hi i a treballar pel seu èxit. Ho farem des de la modèstia però amb la força del nostre convenciment. I amb el record ben viu de la nostra companya Laura que, empresonada per defensar els drets laborals i la justícia social, no ens podrà acompanyar al carrer aquests dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada