dimarts, 20 de març del 2012

29 de març: Vaga de consum

Des del grup de treball VAGA DE CONSUM fem una crida a tots els col·lectius, associacions, organitzacions, partits polítics d’esquerra i sindicats perquè donin suport, difonguin i col·laborin amb la convocatòria de Vaga de Consum per al 29 de març.
El capitalisme ens està fent pagar el seu malbaratament i excessos amb el medi ambient i ara, en format "crisi" ens imposen retallades socials, pujada d’impostos a la classe treballadora i una Reforma Laboral per a l’acomiadament, que fulmina d’un cop de ploma quasi tots els drets laborals que fins a ara teníem.
Mentrestant, el nombre de multilmilionaris augmenta en el planeta i les indemnitzacions milionàries a banquers es converteixen en una cosa habitual.
Per això, des de VAGA de CONSUM demanem:
1- Als sindicats de classe: La convocatòria d’una Vaga General per al pròxim 29 de març a tot l’estat espanyol, coincidint amb la ja convocada a Galícia, Euskadi i Navarra.
2- A totes les associacions, col·lectius, organitzacions, partits d’esquerra i sindicats: Que convoquin, difonguin i col·laborin amb la Vaga de Consum per al 29 de març.
3- A les treballadores i treballadors: Que participin en la Vaga General.
4- A tota la societat: Que participin de manera activa en la Vaga de Consum el 29 de març.
La Vaga General és l’eina de pressió més efectiva en les empreses de serveis i producció, no obstant això, en el context actual amb més de 5 milions de desocupats i més de 9 milions de pensionistes, la Vaga de Consum es converteix en el complement imprescindible de qualsevol Vaga General, ja que permetrà a tota la societat participar en les reivindicacions.
29 de març: VAGA DE CONSUM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada