dimecres, 14 de març del 2012

PEL DRET A L’EXISTÈNCIA: VAGA DEL 99%

La reforma laboral, les retallades en la despesa pública i social, els rescats als bancs amb diner públic, la onada de desnonaments, anteposar la reducció del dèficit públic als drets de la ciutadania, son intolerables imposicions de l’1% de la societat al 99% restant.
Volem un futur pel 99% i això passa per garantir la nostra existència al marge dels interessos de l’1% i de les institucions que el defensen. Obrim entre tos i totes un procés constituent europeu per conquistar els nostres drets i crear institucions genuïnament democràtiques que vetllin per l’interès comú.
El 29 de març anem a la vaga. Una vaga del 99%. No només contra la reforma laboral, sinó contra un programa que pretén destruir els nostres drets i eliminar d’arrel la possibilitat d’una societat democràtica que governi l’economia i garanteixi les condicions per una vida digna.
Amb el fi de garantir el dret a la existència del 99%, exigim:
1.- Retirada de la Reforma Laboral.
2.- Dació en pagament retroactiva del deute hipotecari. Creació d’un parc d’habitatges de lloguer social.
3.- Renda Bàsica universal a totes les ciutadanes i ciutadans pel sol fet de ser-ho.
4.- No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics. Educació i sanitat públiques i de qualitat.
5.- Ni un euro més per rescatar els bancs. No pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi. Control públic dels bancs rescatats.
6.- Reforma fiscal que permeti distribuir de forma justa la riquesa que produim entre tots i totes.
29M: VAGA DEL 99%

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada