dimecres, 4 de juliol del 2012

Carta oberta d'agraïment al Vicerector Dr. Bernardos, per la web d'avantatges pel personal UB.‏

Benvolgut Dr. Bernardos
Vicerector d'Economia

Benvolgut senyor,

Fa uns dies vam rebre un missatge seu en el qual ens indicava ques'havia tornat a posar en marxa el pla d'avantatges per als treballadors i treballadores de la UB i volem agrair-vos el treball fet per tal de
ajudar les nostres malmeses economies. En revisar quines son aquests fantàstics avantatges dels que podem gaudir pel fet de ser treballadors i treballadores de la UB, ens adonem que la majoria noson primordials per  les nostres famílies en aquests moments d'austeritat.

Penseu, senyor vicerector que hem patit dos importants i consecutives disminucions de sou i d'altra banda importants pujades de impostos com ara l'IBI, i de subministraments com l'electricitat, el gas, els combustibles i de serveis també essencials com els transports, les escoles, llars d'infants, activitats extra-escolars, etc.

Es per aquest motiu que volem col·laborar en tan encomiable tasca i suggerir-vos a continuació altres avantatges que podríeu negociar i que ens farien més servei en la nostra situació actual:

- Descomptes a supermercats en productes de primera necessitat com pa, llegums, carns, embotits, peix, pasta, productes de neteja i higiene, etc....

- Per als treballadors que tenen fills menors descomptes en llars d'infants, colònies, esplais, llibres i material escolar, roba, etc.

- Aprofitant que la UB te una certa relació amb directius de l'empresa Abertis podríeu negociar descomptes en els peatges de les autopistes".

- També hem pensat que, donat que vostè te una certa experiència en el sector immobiliari, podria negociar pròrrogues sense cost en les nostres hipoteques, lloguers més baixos, etc.

Desgraciadament, senyor vicerector, la majoria del PAS de la UB a hores d'ara té seriosos problemes per fer front a les despeses bàsiques d'una família així que els avantatges en tractaments de bellesa, subscripcions a revistes, descomptes en botigues de roba exclusiva, viatges, etc no són coses que a hores d'ara resolguin gaires problemes del nostre dia a dia.

Molt agraïts i a la seva disposició,

El PAS de la secció sindical de la CGT-UB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada